Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το “Είσαι το ταίρι μου” πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

15:00 - 02/12/2021

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το “Είσαι το ταίρι μου” πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου", πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη» λέει η Σοφία Βογιατζάκη

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι δέχομαι bullying για την εξωτερική μου εικόνα» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Όταν βγήκε το «Είσαι το ταίρι μου» πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη

«Οι φίλοι μου είναι οι μεγαλύτερη μου περιουσία. Εάν κάτσω να σκεφτώ λόγους να στεναχωρηθώ, έχω άπειρους, όπως κι όλοι οι άνθρωποι» τόνισε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης (02/12) και πρόσθεσε: «Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε θα άφηνα να με στεναχωρήσει γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος για να στεναχωριόμαστε είναι σοβαροί λόγοι  υγείας που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς για να τους επηρεάσουμε προς το θετικό». Η Σοφία Βογιατζάκη θυμήθηκε και την εποχή κατά την οποία πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση. «Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Η Σοφία Βογιατζάκη, σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή Ελένη αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση. Η ηθοποιός τόνισε πως δεν […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

“Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιονδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι άλλοι. Αν αισθάνεσαι πραγματικά καλά τα άλλα είναι πρόβλημά τους”, λέει η Σοφία Βογιατζάκη. Η Σοφία Βογιατζάκη, σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή Ελένη αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση. Η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εξωτερική […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοφία Βογιατζάκη – «Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Η Σοφία Βογιατζάκη, σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή Ελένη αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση. Η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βογιατζάκη – «Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Διαβάστε το στο spoilers

Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το “Είσαι το ταίρι μου” πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Ο ρόλος που την αποθεώσε

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»