Θεσσαλονίκη - Απαγωγή 10χρονης: Η 34χρονη δέχεται τις κατηγορίες αρπαγής αλλά αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση

13:02 - 02/12/2021

Η 34χρονη που δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση αλλά παραδέχτηκε την αρπαγή και την χορήγηση ουσιών στη 10χρονη Μαρκέλλα. Μαζί της στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται κι ένας 41χρονος που κατηγορείται ως συνεργός και ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση της 10χρονης. «Δέχομαι τις κατηγορίες της αρπαγής και της χορήγησης ουσιών στη μικρή. Αρνούμαι ό,τι έχει σχέση με βιασμό, ασέλγεια και εγκατάλειψη. Στην απολογία μου θα εξηγήσω τι ακριβώς της χορήγησα», ανέφερε η κατηγορούμενη κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Ο 41χρονος φερόμενος ως συνεργός της αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.  «Δεν έχω δει, ούτε έχω α

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Ένοχη η 34χρονη για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλας

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή της 34χρονης «κοκκινομάλλας» για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης και την αθώωση της για διακίνηση ναρκωτικών Ένοχη για αρπαγή…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις