«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!
09:26 - 02/12/2021
Η Μαρία Ιωαννίδου «ξαναχτυπά» με τις νέες δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη!Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: Να τον σκίσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε μήνυση στην Google γιατί έγραφε πως είναι μεγαλύτερη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη – «Να τον σκίσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε»
Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ολεάννα» στο θέατρο «Αργώ» και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ιωαννίδου: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Φτάνει»
Την Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα στο θέατρο Αργώ και την πρεμιέρα της παράστασης Ολεάννα. Η δημοφιλής […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Φτάνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΞεσπά ξανά η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Καταστράφηκε, Να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε;»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ολεάννα» βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία γι’ ακόμη μία φορά
To άρθρο Ξεσπά ξανά η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Καταστράφηκε, Να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να τον ρίξουμε στην πυρά; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε» (Video)
Mε νέες δηλώσεις «ξαναχτύπησε» η Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας αυτή τη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τα επαγγελματικά της.
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!
Η Μαρία Ιωαννίδου «ξαναχτυπά» με τις νέες δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα για…
Διαβάστε το στο queen.gr«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!
Η Μαρία Ιωαννίδου «ξαναχτυπά» με τις νέες δηλώσεις της στην…
Διαβάστε το στο onsports.grΞεσπά ξανά η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Καταστράφηκε, Να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε;»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ολεάννα» βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία γι’ ακόμη μία φορά ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Mega Καλημέρα. «Θα σας μαλώσω! Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις; Είμαι με τα κορίτσια. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Ιωαννίδου: "Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Φτάνει"
"Είναι φοβερό, τραγικό, αισχρό όλο αυτό που συνέβη. Από κει και έπειτα, έγινε έτσι ακριβώς; Καθίστε να δούμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε»
Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα επαγγελματικά της, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την μήνυση που έκανε στη Google. «Δεν είμαι καλά, έχω χάσει δουλειές, έχω χάσει το κέφι μου… Μας τιμωρεί ο Θεός, είμαστε κακά παιδιά!» και όταν ρωτήθηκε για το Dancing with the stars είπε: «Dancing; Ποιο dancing; […]
The post Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr