Θοδωρής Μαραντίνης: «Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου»
09:20 - 02/12/2021
Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με
To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Μαραντίνης: «Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;»
Ο τραγουδιστής στέκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, που περνάει με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘοδωρής Μαραντίνης: Το πρόβλημα υγείας και η αντίδραση στο unfollow της Χρηστίδου
Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνομαι και χαζός και το παραχαίρομαι».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘοδωρής Μαραντίνης: Νέα γυναίκα στη ζωή του; Ο τραγουδιστής απαντά
"Είμαι πάρα πολύ καλά, ναι είμαι πάρα πολύ καλά".
Διαβάστε το στο thetoc.grΘοδωρής Μαραντίνης: "Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου"
"Εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΘοδωρής Μαραντίνης: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Σε event για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» τραγούδησαν οι ONIRAMA και ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στους δημοσιογράφους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τη χειρουργική επέμβαση που έκανε και τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, είχα πάντα ευαισθησία, η οποία δεν πέτυχε, και πολύ πιθανόν να […]
The post Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr