Θοδωρής Μαραντίνης: «Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου»

09:20 - 02/12/2021

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: «Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;»

Ο τραγουδιστής στέκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, που περνάει με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Το πρόβλημα υγείας και η αντίδραση στο unfollow της Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνομαι και χαζός και το παραχαίρομαι».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Μαραντίνης: Νέα γυναίκα στη ζωή του; Ο τραγουδιστής απαντά

"Είμαι πάρα πολύ καλά, ναι είμαι πάρα πολύ καλά".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαραντίνης: «Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ»

Μίλησε για τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου"

"Εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Σε event για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» τραγούδησαν οι ONIRAMA και ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στους δημοσιογράφους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τη χειρουργική επέμβαση που έκανε και τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, είχα πάντα ευαισθησία, η οποία δεν πέτυχε, και πολύ πιθανόν να […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»