Μελίνα Μακρή: Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε

22:56 - 01/12/2021

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μελίνα Μακρή καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η τραγουδίστρια είναι 6,5 μηνών έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά το αγοράκι της. Χαμογελαστή και ευτυχισμένη, η Μελίνα Μακρή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (01/12) λέγοντας αρχικά πως: «Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι». Στην συνέχεια η

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα

Τουρίστας αστειεύεται με την κατάσταση στη Σαντορίνη και το ελληνικό ίντερνετ έπεσε να τον «φάει»

Καρέ – καρέ η σύλληψη διαρρηκτών από αστυνομικούς: Τους κατέγραφε κάμερα κλειστού κυκλώματος