Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ»

19:10 - 01/12/2021

Την Γιάννα Αγγελοπούλου υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για το […] The post Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ»

Όσα δήλωσε για την ηλικία της, τα μαθητικά και φοιτητικά χρόνια, τα ξενύχτια και τους γονείς της 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γ. Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου απέδειξε ξανά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Είπε την ηλικία της και αναφέρθηκε και στο αν έχει κάνει λίφτινγκ. Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε για τη ζωή της από τα χρόνια του γυμνασίου, όταν, όπως είπε, ήταν «αθωούλα» και «παχουλούλα», από τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη που ήθελε να ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τα έχω κάνει όλα στην ζωή μου εκτός από λίφτινγκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ» (vid)

Για τη ζωή της μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αναφερομένη, μεταξύ άλλων, στα φοιτητικά της χρόνια, στην ηλικία της, για το πώς λειτουργεί ως εργαζόμενη μητέρα καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγησηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ

Στην ηλικία της και τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την σχέση της με τον χρόνο αναφέρθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το μεσημέρι της Τετάρτης (01/12). «Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ» ανέφερε αρχικά η κ. Αγγελοπούλου και πρόσθεσε: «Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκαλύπτει: «Λοιπόν, έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και όταν η κουβέντα έφτασε στη σχέση της με τον χρόνο αλλά και σε αυτά που κάνει η ίδια για να διατηρεί την εμφάνισή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε την ηλικία της… «Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ» (video)

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια και την ηλικία της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ (video)

«Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε για τη ζωή της από τα χρόνια του γυμνασίου, όταν, όπως είπε, ήταν «αθωούλα» και «παχουλούλα», από τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάρρευσή της. «Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου (…)  Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που […] The post Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ appeared first on Lami

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ!

Για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στην ΕΡΤ αποκαλύπτοντας μάλιστα και το αντικείμενο που πάντα κουβαλά μαζί της, το οποίο έδειξε και στην κάμερα της εκπομπής. Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ». Όπως είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου αυτό που κουβαλάει πάντα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ – Είμαι 66 χρονών»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ηλικία της και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ είπε για την ηλικία της: «Είμαι 66 ετών,…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ

«Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου.Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της και στον τρόπο με τον οποίο διατηρεί την εμφάνισή της. «Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12 Δεκεμβρίου του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου... Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: "Τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ"

"Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: “Είμαι 66 ετών και έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ”

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της και αναφέρθηκε σε όλα τα στερεότυπα που επικρατούν γύρω από τον χρόνο. Παράλληλα, η Γιάννα Αγγελοπούλου εξομολογήθηκε πως έχει κάνει τα πάντα στην εξωτερική της εμφάνιση εκτός από λίφτινγκ. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ (VIDEO)

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια, την ηλικία... The post Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»