Ο Τάσος Μπουγάς σχολίασε το ελληνικό metoo: Δεν φοβόντουσαν, θέλανε το μετάλλιο γιατί είχαν έναν προορισμό
18:42 - 01/12/2021
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Μπουγάς το πρωί της Τετάρτης (01/12) και μίλησε για τους 12 γάμους του ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το ελληνικό metoo. Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως όντως έχει ντυθεί γαμπρός 12 φορές λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει 12 γάμους. Οι δυο ήταν θρησκευτική. Ο γιος μου είναι από τη δεύτερη γυναίκα μου» ενώ τόνισε πως δεν θα παντρευόταν ξανά. Έχει δεχθεί ποτέ εκβιασμό ο Τάσος Μπουγάς; «Δέχθηκα μια φορά, έναν εκβιασμό για να αλλάξω τα μαλλιά μου. Τα έβαψα. Είμαι σε εκείνο το δίσκο με μαύρα μαλλιά και πολλοί πίστεψαν ότι έτσι ήταν τα μαλλιά μου» απάντησε ο τραγουδιστής. Σε ότι αφορά το διάστημα που βρέθηκε στη φυλακή, ο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Μπουγάς για τα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι δεν φοβόντουσαν - Θέλανε το μετάλλιο»
Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του για το κίνημα #metoo αλλά και για την έκταση που πήραν οι καταγγελίες γυναικών και νεαρών αγοριών σε βάρος γνωστών ανθρώπων του κόσμου του θεάματος, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.
Ο Τ. Μπουγάς, αναφερόμενος στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες τόσα χρόνια μετά και κυρίως για εκείνες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη– υποστήριξε πως είχαν λόγο που δεν μίλησαν όταν συνέβησαν τα περιστατικά παρενόχλησης καθώς «ήθελαν το μετάλλιο».
«Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο. Γιατί είχαν έναν προορισμό και σου λέει και τι έγινε να πάω μ’ α
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Τάσος Μπουγάς σχολίασε το ελληνικό metoo: Δεν φοβόντουσαν, θέλανε το μετάλλιο
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Μπουγάς το πρωί της Τετάρτης (01/12) και μίλησε για τους 12 γάμους του ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το ελληνικό metoo. Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως όντως έχει ντυθεί γαμπρός 12 φορές λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει 12 γάμους. Οι δυο ήταν θρησκευτική. Ο γιος […]
Διαβάστε το στο dete.gr