Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;»
16:44 - 01/12/2021
Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένος ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Γιατί δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;» αναρωτιέται η Κατερίνα Καινούργιου
Η παρουσιάστρια εξέφρασε on air το παράπονό της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ ατάκα της Καινούργιου από Μουτσινά: «Γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τον καλεσμένο της να μιλά για την πρώην του, αντέδρασε: «Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά;», είπε με παράπονο η παρουσιάστρια του Alpha. Όσο για τη δήλωση του James ο οποίος στα ταξίδια εκνεύριζε την τότε σύντροφό του με τα βίντεο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου για Τσαγκρίδη: Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;
Απανωτές είναι οι μπηχτές της Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κι είναι σαφές...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούργιου για Τσαγκρίδη: Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;
Διαβάστε το στο spoilers