Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια επαγγελματική πρόταση φέρνει σοβαρή ρήξη

15:34 - 01/12/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που της είπε ψέματα για να πάει για... λευκές τρούφες με την Πάολα, ενώ ο Τζώρτζης ρίχνει τα ταρώ και ανακαλύπτει πως κάποιος από το περιβάλλον του του λέει ψέματα. Ο Χαραλάμπης με το Μένιο έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους Αργυρούς και τρίβουν τα χέρια τους, αλλά ο Κανέλος που επεμβαίνει την τελευταία στιγμή για να σώσει το κορίτσι του τους χαλάει τα σχέδια. Μια επαγγελματική πρόταση φέρνει σε ρήξη το Θοδωρή και την Αγγέλα, ενώ μια νέα κόντρα, ανάμεσα στην Τρουφέξ και το συνεταιρισμό που στήνουν οι Πλατανιώτες ξεκινάει. Τι σχέση έχει ο Βα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά