Κωνσταντίνα: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα, μου το είχε πει η Μαρινέλλα»
15:12 - 01/12/2021
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για το σκηνικό που […]
The post Κωνσταντίνα: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα, μου το είχε πει η Μαρινέλλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα, μου το είχε πει η ξεκάθαρα Μαρινέλλα»
Έχετε παραδεχτεί πως με την Άννα Βίσση δεν είχατε καλή συνεργασία. Τι πιστεύετε ότι φταίει, ενώ ήσασταν δυο νέες κοπέλες και μάλιστα με κοινή καταγωγή; Το ότι είχαμε κοινή καταγωγή, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ίσως αν ήμασταν στην ίδια θέση, αλλά η Άννα είχε γίνει ήδη όνομα. Δεν υπήρχε κόντρα, η συνεργασία ήταν πολύ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Κωνσταντίνα επιμένει: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα»
Για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τις συνεργασίες της στις νυχτερινές πίστες, μίλησε η
To άρθρο Η Κωνσταντίνα επιμένει: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr