Συγκλονίζει ο Αύγουστος Κορτώ – «Θα μπορούσα πανεύκολα να είμαι οροθετικός»

15:04 - 01/12/2021

Ο συγγραφέας τοποθετήθηκε για τους οροθετικούς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑIDS

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύγουστος Κορτώ: Θα μπορούσα πανεύκολα να είμαι οροθετικός

Ο Αύγουστος Κορτώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Ο συγγραφέας, που είναι γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες θέλησε με την ανάρτησή του αυτή να στηρίξει τους οροθετικούς και να διευκρινίσει ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον καθένα μας. Ο Αύγουστος Κορτώ εξήγησε ότι από τύχη δεν είναι οροθετικός καθώς όπως ανέφερε «αν είχα γεννηθεί πέντε-έξι χρόνια νωρίτερα, θα ήμουν αναμφίβολα ένας απ’ τους αναρίθμητους τριαντάρηδες που έσβησαν άδοξα, μες στη μοναξιά και την καταλαλιά της κοινωνίας». Διαβάστε τι έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ Oροθετικός στην καρδιά. Δεν κόλλησα τον HIV χάρη σε μια σειρά από συγκυρίες: γεννήθηκα το ’79, κι άρα ως παιδάκι – ω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αύγουστος Κορτώ: «Θα μπορούσα πανεύκολα να είμαι οροθετικός»

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ιού του AIDS, ο Αύγουστος Κορτώ, πόσταρε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να ξεκαθαρίσει τους μύθους γύρω από τον ΗΙV. Όπως αναφέρει θα μπορούσε άνετα να είναι ένας από αυτούς, μιας και δεν κόλλησε τον ιό χάρη σε ορισμένες συγκυρίες. «Αν είχα γεννηθεί πέντε-έξι […] The post Αύγουστος Κορτώ: «Θα μπορούσα πανεύκολα να είμαι οροθετικός» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κίνα: Γιατί η μετάβαση σε μια μεταβιομηχανική οικονομία είναι δύσκολη – Ανάλυση του Guardian

Megasports: Μόνο νίκη

Έρχεται φόρος στο Βitcoin

Γερμανία: Η ρωσική αντιπολίτευση κατά του Πούτιν στο Βερολίνο

Πολυτεχνείο: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή – Το μεσημέρι η πορεία

Ρωσικό πετρέλαιο: Ο σκοτεινός στόλος και τα απίστευτα δισεκατομμύρια δολάρια