Τζέημς Καφετζής: Είμαι απογοητευμένος από το Νίκο Μπάρτζη – Με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία!

13:56 - 01/12/2021

Media Ο Τζέημς Καφετζής μίλησε για τα όσα έχουν γίνει με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη. Μπορεί στο Survivor να ήταν αχώριστοι,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζέημς Καφετζής: Είμαι απογοητευμένος από το Νίκο Μπάρτζη – Με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία!

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέιμς Καφετζής: Δηλώνει σοκαρισμένος με όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης

Ο Τζέιμς Καφετζής, μίλησε για τη σχέση του με το Νίκο Μπάρτζη και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τζέιμς Καφετζής: Έχω απογοητευτεί από τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε στα «καρφιά» που εκτόξευσε ο Νίκος Μπάρτζης.Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης και τα υπονοούμενα που άφησε για τον ίδιο. Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως «με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν τον ενόχλησε κάτι, περίμενα να έρθει σε εμένα και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις». Παράλληλα, είπε πως «ότι έχουμε απομακρυνθεί, έχουμε απομακρυνθεί ναι, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη