Η συνταγή της ημέρας: Μελωμένο μοσχάρι κοκκινιστό
13:14 - 01/12/2021
Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα. Συνοδεύστε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χοντρά μακαρόνια και θα το λατρέψετε! Υλικά 4 κoυταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γραμμ. μοσχαρίσια ελιά σε μπουκιές 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο αποφλοιωμένες...
The post Η συνταγή της ημέρας: Μελωμένο μοσχάρι κοκκινιστό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr