Νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου - Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

13:12 - 01/12/2021

Νωρίτερα έρχονται οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων και συγκεκριμένα πριν την εορτή των Χριστουγέννων 2021: Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών θα διαμορφωθεί ως εξής: Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2022 την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2022 την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2022 την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2022 την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε θα πιστωθούν στους δικαιούχους - Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Συντάξεις - Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις: Νωρίτερα έρχονται οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου για τους συνταξιούχους όλων των ΤαμείωνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα θα γίνουν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Ειδικότερα, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών έχει ως εξής: Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9), και την... The post Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις  Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους λόγω εορτών.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο

Πριν τα Χριστούγεννα θα δουν τα χρήματα της σύνταξης Ιανουαρίου οι συνταξιούχοι. Οι ημερομηνίες. Το άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου (ημερομηνίες)

Νωρίτερα αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022 – Oι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο

Συντάξεις: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Ιανουαρίου 2022 είναι οι εξής: Το άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου 2022 – Oι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου: Οι ημερομηνίες για κάθε ταμείο

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου λόγω γιορτών των Χριστουγέννων. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις 21 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 23. Οι ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Όπως έχει επικρατήσει τα προηγούμενα χρόνια, οι συντάξεις του πρώτου μήνα του 2022, θα πληρωθούν νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν την εορτή των Χριστουγέννων 2021: […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Όλο το χρονοδιάγραμμα ανά Ταμείο

Νωρίτερα θα γίνουν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Ειδικότερα, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών έχει... The post Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Όλο το χρονοδιάγραμμα ανά Ταμείο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρηγορούσε τον Τάσο Μπακασέτα μετά το Αγγλία-Ελλάδα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τέλος τα πράσινα τιμολόγια και το νυχτερινό ρεύμα!

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου

Τα ζώδια που βιάζονται πάντα να κάνουν νέες σχέσεις

Ανδρέας Τσούνης: Τον Χάρη Δούκα στηρίζει ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά

ΔΕΗ – Project Paralies: Συνεργάζονται για τον καθαρισμό και την προστασία 50 ελληνικών παραλιών