Ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε εδώ πανελλαδικά»
13:04 - 01/12/2021
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το τέλος της φιλίας του με τον Τζέιμς
To άρθρο Ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε εδώ πανελλαδικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέιμς Καφετζής για Νίκο Μπάρτζη: Έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά
Στα μαχαίρια Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης. Την δική του απάντηση έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής στην Super Κατερίνα για τα όσα δήλωσε χθες ο Νίκος Μπάρτζης για τον ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ ... Περισσότερα
To άρθρο Τζέιμς Καφετζής για Νίκο Μπάρτζη: Έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»
Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σε όλα όσα τον κατηγόρησε ο Νίκος Μπάρτζης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο πρώην συμπαίκτης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Τζέιμς Καφετζής για Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του – Με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία»
Ο Τζέιμς Καφετζής είπε πως στεναχωρήθηκε που η Άννα Μαρία Βέλλη έγινε έξαλλη μετά τις δηλώσεις του και πως δεν περίμενε από τον πρώην φίλο του, Νίκο Μπάρτζη να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο. «Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπασφάλισε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη – «Έχω απογοητευτεί μαζί του»
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο […]
The post Απασφάλισε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη – «Έχω απογοητευτεί μαζί του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»
Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σε όλα όσα τον κατηγόρησε…
Διαβάστε το στο queen.gr«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»
Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»…
Διαβάστε το στο onsports.grΠυρ και μανία ο Τζέιμς Καφετζής με το Νίκο Μπάρτζη: Έχω απογοητευτεί μαζί του
Οι πρώην... κολλητοί στο Survivor έχουν βάλει τα... μαχαίρια με αφορμή την Άννα Μαρία Βέλλη
Διαβάστε το στο news.grΤζέιμς Καφετζής για Νίκο Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του»
Δεν μάσησε ο Τζέιμς Καφετζής για τον πρώην συμπαίκτη του, Νίκο Μπάρτζη. Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν του J2US θέλησε να δώσει απάντηση σε όσα είπε για εκείνον πρόσφατα ο πρώην συμπαίκτης του, Νίκος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr