Υπόθεση Μαρκέλλας: "Καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση" είπε η μητέρα της 10χρονης

11:56 - 01/12/2021

Τι είπε η μητέρα της Μαρκέλλας για την αποκάλυψη ότι η 34χρονη που βίασε το παιδί της είχε βιάσει τη μητέρα της.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Μαρκέλλας – «Καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση» είπε η μητέρα της 10χρονης

«Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ, με αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο».

Διαβάστε το στο in.gr

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: «Καμία μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη για τις νέες πληροφορίες σχετικά με την 34χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2020 δήλωσε η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έπεσε και θύμα βιασμού από την κατηγορούμενη. «Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ με αυτή τη γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε... The post Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: «Καμία μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη - Μητέρα 10χρονης: «Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση»

Η μητέρα της 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης τον Ιούνιο του 2020, δηλώνει συγκλονισμένη για τις νέες πληροφορίες που προκαλούν αποτροπιασμό για την 34χρονη κατηγορούμενη. Ερωτηθείσα για τις σκέψεις της μόλις έμαθε ότι η 34χρονη κοκκινομάλλα φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την ίδια της τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της, η μητέρα της 10χρονης ανέφερε: «Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ, αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο». Σημειώνεται πως το δικαστήριο διακόπηκε για αύριο λόγω απουσίας του δικηγόρου της κατηγορουμένης, με τη μητέρα της ανήλικης να δηλώνει πως θέλει το χειρότερο για τη γυναίκα που κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: Καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση, θέλω το χειρότερο για αυτή, λέει η μητέρα της 10χρονης

Σοκαρισμένη από τις νέες αποκαλύψεις για τη δράση της κατηγορούμενης που απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη της The post Απαγωγή Μαρκέλλας: Καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση, θέλω το χειρότερο για αυτή, λέει η μητέρα της 10χρονης appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις