Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας: «Είχε παρενοχλήσει και τον μικρό αδελφό της» (vid)

18:22 - 30/11/2021

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: H 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδερφό της

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, με τη μητέρα της κατηγορούμενης, να αναφέρει στις αρχές ότι η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της. Eξίσου σοκαριστικοί είναι οι ισχυρισμοί της μητέρας της 34χρονης ότι βιάστηκε από την ίδια της την κόρη. «Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», ανέφερε στην κατάθεσή της η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας πριν βιάσει τη μάνα της είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον αδερφό της

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τη νοσηρότητα της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά την μικρή Μαρκέλλα, στη Θεσσαλονίκη. Μόλις χθες, δόθηκε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την κατάθεση της μητέρας της στις Αρχές, η οποία κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από την ίδια της την κόρη, γεγονός που δεν άντεχε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την απαγωγή της Μαρκέλλας: H δράστιδα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη και τον αδερφό της

«Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για την 34χρονη και τον συνεργό της, και αυτό αποτελεί πρωτοπορία,» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας Αποτροπιασμό προκαλούνοι νέες αποκαλύψεις για την 34χρονη…

Διαβάστε το στο politik.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: H δράστιδα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδερφό της

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας. Η μητέρα της κατηγορούμενης, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τη κόρη της, ανέφερε στις Αρχές ότι η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της, σύμφωνα με την εκπομπή Live News. «Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, […] The post Απαγωγή Μαρκέλλας: H δράστιδα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδερφό της appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

F1 - Δράμα για τον Γκασλί, από 3ος στο grid εκτός αγώνα λόγω κινητήρα (vid)

Εθνική Ανδρών: Για την επιστροφή στις νίκες και με την ελπίδα της πρόκρισης κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

ΑΕ Λεμεσού - Άρης Λεμεσού: Λεμεσιανό ντέρμπι με ζητούμενο την ουσία για διαφορετικούς λόγους

Κατάστημα αντικατέστησε τις ψεύτικες κούκλες ρούχων με μοντέλα που περπατούν σε διάδρομο (vid)

8 φράσεις που χρησιμοποιούν συχνά οι αχάριστοι άνθρωποι, σύμφωνα με ειδικούς

NBA: Οι Νάγκετς έκαναν παρέλαση στο Λος Άντζελες, «διπλό» στο Σικάγο οι Γκρίζλις με σούπερ Πίπεν Τζούνιορ (vid)