Ναταλία Δραγούμη: Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
10:16 - 30/11/2021
Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη: «Όταν έμενα στο Παρίσι και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο κι ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο στοπ κι έπεσε πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε. Βγήκανε τρεις έγχρωμοι, που δεν τους είχα δει και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό είναι πως δεν βγήκε κανένας […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Δραγούμη: «Στο Παρίσι έκανα μια άσεμνη κίνηση και τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο» (vid)
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως την περίοδο που σπούδαζε στη Γαλλία, τρεις άνδρες την χτύπησαν στη μέση του δρόμου...
Διαβάστε το στο GazzettaΗ εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη: «Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, αποκάλυψε ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝαταλία Δραγούμη: «Έκανα άσεμνη κίνηση στο Παρίσι και τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»
Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε πρώτη φορά ένα άγιο
To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: «Έκανα άσεμνη κίνηση στο Παρίσι και τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝαταλία Δραγούμη: «Στο Παρίσι έκανα μια άσεμνη κίνηση και τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο» (Video)
Η ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό βίας που έζησε, την περίοδο που σπούδαζε στο Παρίσι
Διαβάστε το στο topontiki.grΔραγούμη: Τρεις έγχρωμοι με είχαν πλακώσει στο ξύλο
Ένα τρομακτικό περιστατικό βίας έχει ζήσει η Ναταλία Δραγούμη, την περίοδο που σπούδαζε στο Παρίσι.
Το άρθρο Δραγούμη: Τρεις έγχρωμοι με είχαν πλακώσει στο ξύλο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝαταλία Δραγούμη: Έκανα μία άσεμνη κίνηση και τρεις έγχρωμοι άνδρες με πλάκωσαν στο ξύλο – Κανείς δεν βοήθησε
Η ηθοποιός περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό βίας που έζησε, ως φοιτήτρια στο Παρίσι Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε, όταν…
Διαβάστε το στο politik.grΝαταλία Δραγούμη: «Τρεις έγχρωμοι άνδρες με πλάκωσαν στο ξύλο»
Ναταλία Δραγούμη: Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας που έχει ζήσει η ηθοποιός την περίοδο που ήταν φοιτήτρια και έμενε στο Παρίσι εξομολογήθηκε δημοσίως.
Διαβάστε το στο pagenews.gr