Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: Η σχέση μου με τον γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου
10:04 - 30/11/2021
Για την πορεία του στο τραγούδι, τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο, τη γνωριμία του με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και για τη μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε «ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το ”Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου». «Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλείου για τον Γιώργο Αλκαίο: «Η σχέση μου με το γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου»
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος εξήγησε πώς από ιερέας έγινε τραγουδιστής, μίλησε για μεταφυσική εμπειρία που έχει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Γιάννης Βασιλείου για το γιο του, Γιώργο Αλκαίο: «Δεν τον βλέπω καθόλου»
Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πώς από ιερέας […]
The post Ο Γιάννης Βασιλείου για το γιο του, Γιώργο Αλκαίο: «Δεν τον βλέπω καθόλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: Η σχέση μου με τον γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου
Για την πορεία του στο τραγούδι, τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο, τη γνωριμία του με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και για τη μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Mega «MEGA […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr