Ηρώ Μοπυκίου: «Σκηνοθέτης μου έδωσε τον ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»
19:42 - 29/11/2021
Η ηθοποιός, Ηρώ Μουκίου μίλησε στο Mega Καλημέρα για την έναρξη της καριέρας της, τα χρήματα, τις ανήθικες προτάσεις αλλά […]
The post Ηρώ Μοπυκίου: «Σκηνοθέτης μου έδωσε τον ρόλο και με κάλεσε σπίτι του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του» εξομολογείται η Ηρώ Μουκίου
Η ηθοποιός αναφέρεται στο περιστατικό παρενόχλησης το οποίο αντιμετώπισε στον επαγγελματικό της χώρο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗρώ Μουκίου: «Σκηνοθέτης μου πρότεινε να πάω σπίτι του και…»
Όσα ανέφερε η Ηρώ Μουκίου. Η Ηρώ Μουκίου έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίεργη πρόταση που είχε δεχθεί από σκηνοθέτη. “Ποια κοπέλα δεν έχει έρθει σε δύσκολη θέση; Έστω με ένα βλέμμα ο άλλος να σε κακοποιήσει σε εισαγωγικά. Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές. Απλά εγώ επειδή ... Περισσότερα
To άρθρο Ηρώ Μουκίου: «Σκηνοθέτης μου πρότεινε να πάω σπίτι του και…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗρώ Μουκίου – «Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»
Η ηθοποιός μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί και τα όσα είπε συγκλονίζουν.
Διαβάστε το στο in.gr