Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με κόβει κρύος ιδρώτας»

18:20 - 29/11/2021

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την Έλλη Λαμπέτη. «Όταν θυμάμαι το γεγονός ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με κόβει κρύος ιδρώτας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ.Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου με "κόβει" κρύος ιδρώτας»

Ο Μάκης Δελαπόρτας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την Έλλη Λαμπέτη. «Όταν θυμάμαι το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με «κόβει» κρύος ιδρώτας. Η Αλίκη μου είπε “καλά, αυτή τη βδομάδα, είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνει και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;”. Αυτό με πείραξε πολύ. Ήταν η εποχή που η Μιμή Ντενίση είχε πάρει στο θίασό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτό την είχε πειράξει πιο πολύ και όχι η Μιμή η ίδια», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε στη συνέχεια: «Όταν είχα την ιδέα να κάνω τον δίσκο “Αλίκη μου, Δημήτρη μου” πήγα στο σπίτι του Παπαμιχαήλ να το

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ρωσία διαδίδει fake news στις επτά «swing states», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ

Γεωργία Μπετχαβά: «Το MasterChef άλλαξε την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή»

Την Παρασκευή απολογείται η 32χρονη της «ομάδας των Αμπελοκήπων» - Ανακρίτρια θα μεταβεί στον Ευαγγελισμό

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Καμίλα: Αποσύρεται από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις

Αιώνιο Πρόεδρο θέλει τον Ταγίπ Ερντογάν ο Μπαχτσελί με αναθεώρηση του Συντάγματος

Κρήτη: Δύο σοβαρά τραυματίες από τροχαίο στη Χερσόνησο – Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους