Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με κόβει κρύος ιδρώτας»
18:20 - 29/11/2021
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την Έλλη Λαμπέτη. «Όταν θυμάμαι το γεγονός ... Περισσότερα
To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με κόβει κρύος ιδρώτας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μ.Δελαπόρτας: «Όταν θυμάμαι ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου με "κόβει" κρύος ιδρώτας»
Ο Μάκης Δελαπόρτας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την Έλλη Λαμπέτη.
«Όταν θυμάμαι το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με «κόβει» κρύος ιδρώτας. Η Αλίκη μου είπε “καλά, αυτή τη βδομάδα, είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνει και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;”. Αυτό με πείραξε πολύ. Ήταν η εποχή που η Μιμή Ντενίση είχε πάρει στο θίασό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτό την είχε πειράξει πιο πολύ και όχι η Μιμή η ίδια», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.
Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε στη συνέχεια: «Όταν είχα την ιδέα να κάνω τον δίσκο “Αλίκη μου, Δημήτρη μου” πήγα στο σπίτι του Παπαμιχαήλ να το
Διαβάστε το στο pronews.gr