Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με μένα»

10:32 - 29/11/2021

Στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σύγκριση […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με εμένα»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις συγκρίσεις που γίνονταν στο παρελθόν με τον συνάδελφό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με εμένα» (Video)

«Εμένα μόνο καλό που έκανε»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κώστας Μαρτάκης: Υποτιμητική για τον Ρουβά η σύγκριση με εμένα

Όσα δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης για την σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά.Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύγκριση που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια με τον Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε πως βγήκε κερδισμένος από το γεγονός, καθώς μπόρεσε να πάρει μεγάλα χρηματικά ποσά, από τις συνεργασίες που είχε εκείνη την εποχή. «Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε χθες από το αβγό του», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, αναφέρθηκε στις κακές συμπεριφορές που έχει υποστεί και σημείωσε πως «μου έχουν τύχει κάποιες κακές συμπεριφορές. Μου έχουν πει ότι είναι κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κώστας Μαρτάκης: "Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με μένα"

"Έσπασα το καμαρίνι μου από τα νεύρα μου γιατί ήταν άδικο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»