Χρήστος Λούλης: Με ενοχλεί η επιτηδευμένη οικειότητα και η βλακεία

22:34 - 28/11/2021

Καθ’ όλα ειλικρινής ο Χρήστος Λούλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε πως «σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Λούλης: Με ενοχλεί η επιτηδευμένη οικειότητα και η βλακεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Λούλης: Με ενοχλεί η επιτηδευμένη οικειότητα και η βλακεία των ανθρώπων

Ο Χρήστος Λούλης δήλωσε πως «σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να είμαι καλός στη δουλειά μου ώστε να ειπωθεί η ιστορία. Δεν το λέω αυτό με παράπονο. Αυτοί που θέλω να με συμπαθούν, με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πάνος Δημάκης: «Τα πιο πολλά χρήματα που έχω βγάλει από τηλεπαιχνίδι είναι δύο φορές από 50.000 ευρώ»

Ρωσία: Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής πυραύλων – Τι εκτιμούν αναλυτές

«Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους», λέει συγγενής για τον μουσικό Βασίλη Μαντζουράνη που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

«Πέθανε το παιδί και δεν έκλαιγε» λέει ο πρώην συγκάτοικος της Ειρήνης Μουρτζούκου

Φινλανδία: Έσπασε από «άγνωστη αιτία» υποβρύχιο καλώδιο επικοινωνιών κοντά στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream

Κωνσταντινίδης (ΟΤΕ): Ο υψηλός ρυθμός κάλυψης με FTΤΗ, ένδειξη ότι το χάσμα με την Ευρώπη γεφυρώνεται