Χρήστος Λούλης: «Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους γιατί καμιά φορά είμαι»
19:42 - 28/11/2021
Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Μέσα σε όλα, […]
The post Χρήστος Λούλης: «Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους γιατί καμιά φορά είμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λούλης: Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους γιατί καμιά φορά είμαι
Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην αλαζονεία που τον χαρακτήριζε στο παρελθόν, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, όσα τον ενοχλούν στους ανθρώπους και όσα ενοχλούν από εκείνον τους άλλους. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να είμαι καλός στη δουλειά μου ώστε να ειπωθεί η ιστορία. Δεν το λέω αυτό με παράπονο. Αυτοί που θέλω να με συμπαθούν, με συμπαθούν και με αγαπούν. Μην με παίρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛούλης: "Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους γιατί καμιά φορά είμαι"
Ο ηθοποιός κάνει την αυτοκριτική του
Διαβάστε το στο ekriti.gr