Κατερίνα Βρανά: Ήταν πολύ σουρεάλ η περιπέτεια της υγείας μου

17:44 - 28/11/2021

Με μπόλικο αυτοσαρκασμό η Κατερίνα Βρανά μιλάει για ό,τι της συνέβη στη Μαλαισία που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή.Η Κατερίνα Βρανά μιλάει στο DOT για ό,τι της συνέβη στη Μαλαισία που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή. «Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη. Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες. Όταν ξύπνησα από το κώμα και δεν μπορούσα να μιλήσω η οικογένειά μου πανηγύρισε. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα ε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά