Ξέσπασε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Απάνθρωπο αυτό που κάνουν στη Βραζιλία, είμαι στα όριά μου»

10:22 - 28/11/2021

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Λατινική Αμερική, μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 2-1 στην παράταση επί της Φλαμένγκο, με τον ίδιο να ξεσπά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ άνοιξε ουσιαστικά την… πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Βραζιλιάς, κάνοντας λόγο για ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Απάνθρωπο αυτό που κάνουν στη Βραζιλία, είμαι στα όριά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Είμαι στα όριά μου»

Ξέσπασε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Είμαι στα όριά μου» 28/11/2021 Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Λατινική Αμερική, μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 2-1 στην παράταση επί της Φλαμένγκο, με τον ίδιο να ξεσπά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ άνοιξε ουσιαστικά την… πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Βραζιλίας, κάνοντας λόγο για “απάνθρωπο” πρόγραμμα, το οποίο έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία. Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα «Είμαι ήρεμος, σε ειρήνη με τον εαυτό μου, αισθάνομαι την ολοκλήρωση. Έχω ήδη πει ότι ο τρόπος που ζούμε το ποδόσφαιρο είναι πολύ έντονο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πολεμικό Ναυτικό: Η φρεγάτα «Ύδρα» επιστρέφει στην Ερυθρά Θάλασσα για την επιχείρηση «Ασπίδες»

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας - 25 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες

Ο Τζάστιν Τριντό χορεύει ξέφρενα σε live της Taylor Swift – Η άγνωστη συνοδός του

Ο Άντι Μάρεϊ νέος προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ξεροβόρι και κρύο την Κυριακή – Νέα πτώση θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα

Ο Πούτιν διαγράφει υπέρογκα χρέη νεοσυλλέκτων που θα πολεμήσουν στην Ουκρανία