James Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

11:44 - 27/11/2021

Για την ανάρτηση περί κακοποίησης που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram μίλησε ο James To άρθρο James Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη, είπα «αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί», λέει ο James Καφετζής

«Νομίζω του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο» τόνισε ο πρώην παίκτης του «Survivor»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

James Καφετζής: «Αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία είναι του χώρου και είπα “αποκλείεται, φαίνεται καλό παιδί”»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη πριν από λίγες ημέρες με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες […] The post James Καφετζής: «Αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία είναι του χώρου και είπα “αποκλείεται, φαίνεται καλό παιδί”» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μου είπε ποιος είναι, είπα αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και στο Χαμογέλα και Πάλι για την ανάρτηση που είχε κάνει η Άννα […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μου είπε ποιος είναι, είπα αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

James Καφετζής: Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη, είπα 'αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί'

Η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

James Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

Για την ανάρτηση περί κακοποίησης που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram μίλησε ο James Καφετζής στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα. «Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

James Καφετζής: Αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία είναι του χώρου και είπα αποκλείεται, φαίνεται καλό παιδί

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: James Καφετζής: Αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία είναι του χώρου και είπα αποκλείεται, φαίνεται καλό παιδί

Διαβάστε το στο spoilers

Για την ανάρτηση περί κακοποίησης που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram μίλησε ο James Καφετζής στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα.Remaining Time-0:00FullscreenMute «Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Καφετζής για Βέλλη: "Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί" (video)

"Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»