Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, η πρόταση Μητσοτάκη για νέος γραμματέας της ΝΔ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Μαρινάκης – Τεράστια τιμή η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι ο νέος γραμματέας του κόμματος
«Αυτό που οφείλω να κάνω, είναι να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ, στον πρωθυπουργό της χώρας, στον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τόσο για όσα είπε σήμερα, για την τεράστια τιμή που κάνει στο πρόσωπο μου, στην οργάνωση μας, στους νέους ανθρώπους, στους οποίους πιστεύει».
Διαβάστε το στο tanea.grΤον Πατρινό Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο Μητσοτάκης για νέο γραμματέα της ΝΔ
Τον νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.
Διαβάστε το στο thebest.grΝ.Δ.: Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Γραμματέα
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, είναι η πρόταση του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη θέση του νέου Γραμματέα του κόμματος.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΤον Παύλο Μαρινάκη, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, προτείνει ο Μητσοτάκης για νέο γραμματέα της ΝΔ
Τον νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα, ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΤον Πατρινό Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο Μητσοτάκης για νέο γραμματέα της ΝΔ
Τον νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα, ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας […]
Διαβάστε το στο dete.grΤον Πατρινό Παύλο Μαρινάκη προτείνει ο πρωθυπουργός για νέο γραμματέα της ΝΔ
Είχε εκλεγεί πρόεδρος με ποσοστό 87% στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
Διαβάστε το στο patrasevents.gr