Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω εγώ την Ντάλια στο Παρά Πέντε»
09:48 - 27/11/2021
Στην Secret των Παραπολιτκών και στην Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Σμαράγα Καρύδη κι εξήγησε τον λόγο που ο συνάδελφός […]
The post Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω εγώ την Ντάλια στο Παρά Πέντε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚA: Ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω στο «Παρά Πέντε»
«Ήμουν πιο κλεισμένη τα πρώτα χρόνια που βγήκα στην τηλεόραση, έπαιζα πολύ πιο δραματικούς ρόλους και ήμουν πιο απόμακρη»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που ο Μιχάλης Μαρίνος δεν την ήθελε για τον ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε
Όσα ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη. Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου για τον λόγο που αρχικά ο συναδέλφός της, Μιχάλης Μαρίνος, δεν την ήθελε για τον ρόλο της Ντάλια στο Παρα Πέντε. «Το Celebrity Game Night νομίζω ότι μου πάει, γιατί και εγώ παίζω με τις παρέες μου. Είμαι πιο κοντά ... Περισσότερα
To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που ο Μιχάλης Μαρίνος δεν την ήθελε για τον ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣμαράγδα Καρύδη: «Ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω εγώ την Ντάλια στο Παρά Πέντε»
«Το Celebrity Game Night νομίζω ότι μου πάει, γιατί και εγώ παίζω με τις παρέες μου. Είμαι πιο κοντά στον εαυτό μου στα γυρίσματα, είμαι εγώ Ήμουν πιο κλεισμένη τα πρώτα χρόνια που βγήκα στην τηλεόραση, έπαιζα πολύ πιο δραματικούς ρόλους και ήμουν πιο απόμακρη. Να φανταστείς πως ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣμαράγδα Καρύδη: «Ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω εγώ την Ντάλια στο Παρά Πέντε»
Στην Secret των Παραπολιτκών και στην Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Σμαράγα Καρύδη κι εξήγησε τον λόγο που ο συνάδελφός της, Μιχάλής Μαρίνος, δεν ήθελε αρχικά να την δει στον ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε. «Το Celebrity Game Night νομίζω ότι μου πάει, γιατί και εγώ παίζω με τις παρέες μου. Είμαι πιο κοντά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr