Ζένια Μπονάτσου: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν»

22:24 - 26/11/2021

Την Ζένια Μπονάτσου και την μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου συνάντησε ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Παρασκευής, στο αφιέρωμα που παρουσίασε […] The post Ζένια Μπονάτσου: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου, το αισθανόμουν ότι θα φύγει από τη ζωή, λέει η Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου μιλά για τον χαμό του πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσου, και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε , το οποίο έχει κληρονομήσει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βλάσσης Μπονάτσος: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου, το αισθανόμουν» εξομολογήθηκε η Ζένια Μπονάτσου

Αφιέρωμα στον Βλάσση Μπονάτσο παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Παρασκευής (26/11) στην εκπομπή «Idols» στην οποία φιλοξενήθηκαν η κόρη του, Ζένια Μπονάτσου και η σύζυγος του Μάρθα Κουτουμάνου. Μεταξύ άλλων, η Ζένια Μπονάτσου εξομολογήθηκε πως τη μέρα που ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή εκείνη το προαισθάνθηκε. Η Ζένια Μπονάτσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζένια Μπονάτσου: Τη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν – Δεν μπορούσε να αναπνεύσει

Μέσα σε όλα, η νεαρή κοπέλα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την τελευταία ημέρα στην ζωή του πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Ζένια Μπονάτσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζένια Μπονάτσου: «Την μέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν – Δεν μπορούσε να αναπνεύσει»

Στο αφιέρωμα που έκανε για τον Βλάσση Μπονάτσο στην εκπομπή Idols, την Παρασκευή 26/11 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και με την κόρη του, Ζένια Μπονάτσου. Το άρθρο Ζένια Μπονάτσου: «Την μέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν – Δεν μπορούσε να αναπνεύσει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ζένια Μπονάτσου: "Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν"

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»