Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δέχτηκε πρόταση για το Survivor αλλά το σκέφτεται – «Πριν λίγο καιρό ήμουν Μαλδίβες»

20:48 - 26/11/2021

Survivor: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης η οποία προγραμματίζεται για To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δέχτηκε πρόταση για το Survivor αλλά το σκέφτεται – «Πριν λίγο καιρό ήμουν Μαλδίβες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δέχθηκε πρόταση αλλά ακόμα το σκέφτεται – «Δεν έχουμε ακόμα μιλήσει για χρήματα»

Πρόταση για να ταξιδέψει στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο δέχθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία όμως ακόμα δεν έχει δώσει την απάντησή της στους ανθρώπους της παραγωγής. Η εκρηκτική πρώην παίκτρια του My Style Rocks, επεξεργάζεται το αν πρέπει να φτιάξει τις βαλίτσες της και να βρεθεί στους στίβους μάχης του Survivor καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει στην Ελλάδα είναι πολλές. «Η αλήθεια είναι πως μου έγινε μία πρόταση. Το σκέφτομαι ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω γιατί έχω εδώ και το eshop. Θετικά το σκέφτομαι. Σε λίγες μέρες πρέπει να πάρω την απόφαση» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Παρασκευής. Στην συνέχεια, ανέφερε πως: «Ήμουν και στις Μα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας