Σπύρος Πώρος: Μιλά για τις δύσκολες στιγμές με τον κορονοϊό – «Μου άφησε κατάλοιπα»

14:26 - 26/11/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου ο Σπύρος Πώρος. Ο To άρθρο Σπύρος Πώρος: Μιλά για τις δύσκολες στιγμές με τον κορονοϊό – «Μου άφησε κατάλοιπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Πώρος για τις δύσκολες στιγμές με τον κορονοϊό – «Μου άφησε κατάλοιπα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε, για το πως πέρασε τον κορονοϊό αλλά και για τα κατάλοιπα που το άφησε. «Όταν νόσησα από κορονοϊό, μπήκα νοσοκομείο και όταν το οξυγόνο μου έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα και επειδή δεν είχε κρεβάτια, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπύρος Πώρος: Κόλλησα κορονοϊό, άφησε κατάλοιπα

Ο Σπύρος Πώρος αποκάλυψε ότι νόσησε με κορονοϊό, ενώ σημείωσε τον τρόπο με τον οποίο θεράπευσε τα κατάλοιπα που άφησε ο ιός.Ο Σπύρος Πώρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου για την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό. Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως νόσησε με τον ιό, κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε πως του άφησε και κατάλοιπα. «Όταν νόσησα από κορονοϊό, μπήκα νοσοκομείο. Όταν το οξυγόνο μου έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα και επειδή δεν είχε κρεβάτια, πήρα την πρωτοβουλία και είπα “εγώ μπορώ να συνεχίσω από το σπίτι”. Θεώρησα ότι άλλοι άνθρωποι χρειάστηκαν περισσότερο το κρεβάτι μου», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «μου άφησ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»