Γιώργος Θεοφάνους: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του – «Το πέρασα με τα αδέλφια μου»

14:04 - 26/11/2021

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου ο Γιώργος Θεοφάνους. To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του – «Το πέρασα με τα αδέλφια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα του

«Το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους. Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε την Παρασκευή ο γνωστός μουσικοσυνθέτης όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για πρώτη φορά ανοικτά στην απώλεια του πατέρα του. «Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Θεοφάνους: Mίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοικτά στην απώλεια του πατέρα του. «Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το είχα πει σε κανέναν ποτέ, το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο. Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο», είπε αρχικά ο Γ. Θεοφάνους. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχε άνοια, δεν καταλάβαινε κανέναν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμένα, κάθε μήνα που πήγαινα, με καταλάβαινε. Αυτός ο «δράκος» που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα «παιδί» που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες». «Έγινε, όχι αρνί ο δράκος, μια αγαπημένη ψυχή, που καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»