Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

13:18 - 26/11/2021

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την To άρθρο Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26-11) η Ελένη Καστάνη. Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρήστος Συριώτης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου»

Οι δυο τους συνεργάστηκαν όταν ο Χρήστος Συριώτης πάλευε με τον καρκίνο, το 2011.  «Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας