Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»
12:10 - 26/11/2021
Ο Άρης Σερεβετάλης εγκατέλειψε τη θεατρική παράσταση Ρινόκερος και στο Πρωινό ρωτήθηκε σχετικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: Είχα πάθει μετατραυματικό σοκ στο παρελθόν – Μην λιθοβολούμε τον Σερβετάλη
Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για τα μελλοντικά της σχέδια, το τραγούδι, τον Άρη Σερβετάλη, τα μέτρα στο θέατρο, τον σύζυγό της και το ελληνικό metoo. Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη εξέφρασε τη δική της άποψη για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος». «Αν ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Είχα πάθει μετατραυματικό σοκ στο παρελθόν – Μην λιθοβολούμε τον Σερβετάλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με τον μικρό Κίμωνα
Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠαπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Σερβετάλη»
«Αν ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει από πριν, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται. Ο άλλος αν φοβάται τι θα τους πεις, κάνε το; Κι αν ο άλλος πιστεύει σε όλες αυτές τις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα
Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα…
Διαβάστε το στο queen.grΚατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα
Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΚατερίνα Παπουτσάκη – «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»
Ο Άρης Σερβετάλης εγκατέλειψε τη θεατρική παράσταση Ρινόκερος και στο Πρωινό ρωτήθηκε σχετικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε τη δική της άποψη για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Παπουτσάκη – «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Παπουτσάκη: "Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη"
"Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς γιατί έχουν πάρει μια άλλη απόφαση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr