Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»

12:10 - 26/11/2021

Ο Άρης Σερεβετάλης εγκατέλειψε τη θεατρική παράσταση Ρινόκερος και στο Πρωινό ρωτήθηκε σχετικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Είχα πάθει μετατραυματικό σοκ στο παρελθόν – Μην λιθοβολούμε τον Σερβετάλη

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για τα μελλοντικά της σχέδια, το τραγούδι, τον Άρη Σερβετάλη, τα μέτρα στο θέατρο, τον σύζυγό της και το ελληνικό metoo. Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη εξέφρασε τη δική της άποψη για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος». «Αν ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Είχα πάθει μετατραυματικό σοκ στο παρελθόν – Μην λιθοβολούμε τον Σερβετάλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με τον μικρό Κίμωνα

Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παπουτσάκη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Σερβετάλη»

«Αν ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει από πριν, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται. Ο άλλος αν φοβάται τι θα τους πεις, κάνε το; Κι αν ο άλλος πιστεύει σε όλες αυτές τις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα

Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα…

Διαβάστε το στο queen.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα

Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη – «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»

Ο Άρης Σερβετάλης εγκατέλειψε τη θεατρική παράσταση Ρινόκερος και στο Πρωινό ρωτήθηκε σχετικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε τη δική της άποψη για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Παπουτσάκη – «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη"

"Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς γιατί έχουν πάρει μια άλλη απόφαση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»