Γρηγόρης Πετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια»
12:06 - 26/11/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Γρηγόρης Πετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Πετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια»
«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου. Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία», είπε o Γρηγόρης Πετράκος και πρόσθεσε: «Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Πετράκος για Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια...» - ΒΙΝΤΕΟ
Συνέντευξη στο "Love It” παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος και έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα για τα εμβόλια.
Διαβάστε το στο real.grΓ.Πετράκος: «Η Μ.Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα για να ξέρει από εμβόλια - Ιδέα δεν έχει»
Ο τραγουδιστής και εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γρηγόρης Πετράκος, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην Ματίνα Παγώνη.
«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου. Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.
Ο Γρηγόρης Πετράκος είπε στη συνέχεια: «Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια
Διαβάστε το στο pronews.grΓρηγόρης Πετράκος: Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια! (βίντεο)
Για τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη που είπε ότι όσοι δεν είναι γιατροί δεν πρέπει να μιλούν για τον κορονοϊό αλλά και τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος στην κάμερα της εκπομπής Love it και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. «Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να μιλούν ούτε οι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧείμαρρος ο Γρηγόρης Πετράκος: Η κ. Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια, δεν είναι η ειδικότητά της
Στην κάμερα της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος και μεταξύ άλλων έριξε τα πυρά του στη Ματίνα Παγώνη. Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χείμαρρος ο Γρηγόρης Πετράκος: Η κ. Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια, δεν είναι η ειδικότητά της
Διαβάστε το στο spoilersΠετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια» (vid)
Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε μετά την απάντηση της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην εκπομπή «Love It» και φρόντισε να απαντήσει στα όσα είχε πει η…
Διαβάστε το στο politik.gr