Παύλος Χαϊκάλης στο Πρωινό: «Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Φαίη, ξέρεις τι σημαίνει άνδρας κοπής;»

11:06 - 26/11/2021

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης στο Πρωινό: «Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Φαίη, ξέρεις τι σημαίνει άνδρας κοπής;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Ένταση με Χαϊκάλη, «Κατηγορούμαι για κάτι, πήγα φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα τηλεφωνικώς ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και δημιουργήθηκε ένταση με τη Φαίη Σκορδά. Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη θεατρική επιστροφή του στην Κύπρο και την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά […] The post Φαίη Σκορδά: Ένταση με Χαϊκάλη, «Κατηγορούμαι για κάτι, πήγα φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Παύλος Χαϊκάλης την «είπε» στην Φαίη Σκορδά: «Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; - Δεν ξέρετε την υπόθεση (Βίντεο)

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χαλασμός στο Πρωινό με Παύλο Χαϊκάλη και Φαίη Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης πως η παράσταση “Νικοτιτανικός” θα είναι η τελευταία του δουλειά στο σανίδι, […] The post Χαλασμός στο Πρωινό με Παύλο Χαϊκάλη και Φαίη Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: Ένταση με Χαϊκάλη, Κατηγορούμαι για κάτι, πήγα φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα τηλεφωνικώς ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και δημιουργήθηκε ένταση με τη Φαίη Σκορδά. Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φαίη Σκορδά: Ένταση με Χαϊκάλη, Κατηγορούμαι για κάτι, πήγα φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;

Διαβάστε το στο spoilers

Παύλος Χαϊκάλης κατά Φαίης Σκορδά: Γνωρίζεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;

Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε παρέμβαση στο «Πρωινό» με αφορμή την παράσταση στην οποία μέρος στην Κύπρο και τα αίματα άναψαν…Η αποκάλυψη ότι ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί σε επιθεώρηση στην Κύπρο, η οποία ενδέχεται να περιοδεύσει και στην Ελλάδα, προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως μεταξύ συναδέλφων του ηθοποιών. Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα και από τις πρωινές εκπομπές, το «Πρωινό» και τη «Super Κατερίνα», ειδικά μετά από την δήλωση του πρωταγωνιστή ότι, μετά από αυτή την παράσταση, αποχωρεί από το θέατρο. Σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης επανήλθε με τηλεφωνική παρέμβασή του στο «Πρωινό» για να διευκρινίσει ότι, όταν λέει «τελευταία παράσταση» εννοεί την παραγωγή και ότι η συγκεκριμένη παράσταση («Νικοτιτανικό

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χαϊκάλης: "Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή;"

Μετά τις αντιδράσεις που τον θέλουν να επιστρέφει στο θέατρο

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας