Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί λερώνομαι»

09:06 - 26/11/2021

Κατηγορηματικός ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του. Στο metoo και όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εστίασε, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλώντας στο Λοιπόν και την δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα me too και για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος συναδέλφων σας; ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί λερώνομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί λερώνομαι

Κατηγορηματικός ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ένα συνέδριο – μπάχαλο και μια ιστορική φωτογραφία στη Βουδαπέστη

Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τα «σενάρια» πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρότεινε στην κόρη της να γίνει δικηγόρος και εκείνη την αποστόμωσε με λίγες λέξεις

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με 0,32% – Υποτονικό το κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές

ΕΛΣΕΚ: Αναγκαίες οι ψηφιακές δεξιότητες για πάνω από το 60% των θέσεων εργασίας μέχρι το 2030

Ανησυχία μετά τις αναφορές για 10 θανάτους και 100 νοσηλείες από σκευάσματα τύπου Ozempic