Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα»
01:48 - 26/11/2021
Σε μια σπάνια και επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Βογιατζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο […]
The post Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βογιατζής: Η φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το παράπονό του
Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα»
O Γιάννης Βογιατζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα»
O Γιάννης Βογιατζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε, μέσα σε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠικραμένος ο Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον Τόλη Βοσκόπουλο και την απρόσμενη διακοπή στη σχέση τους. Ειδικότερσ, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Κάποια στιγμή, όταν χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Βογιατζής στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Ήθελα ο Βοσκόπουλος να μου εξηγήσει σε τι έφταιξα» (Video)
«Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Τόλη»
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα»
Το παράπονό του για τον Τόλη Βοσκόπουλο εξέφρασε, την Πέμπτη (25/11), ο Γιάννης Βογιατζής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα να μου εξηγήσει σε τι έφταιξα».
Το άρθρο Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr