Κ. Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

17:14 - 25/11/2021

«Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό και καλύτερη την εξυπηρέτηση των πολιτών» ήταν το μήνυμα του υπουργού, Κωστή Χατζηδάκη, στο 27ο Απολογιστικό Καταστατικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

«Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό και καλύτερη την εξυπηρέτηση των πολιτών». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο 27ο Απολογιστικό Καταστατικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Όπως επισήμανε, για να διευκολυνθεί η προσπάθεια ... Περισσότερα To άρθρο Κωστής Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

«Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό και καλύτερη την εξυπηρέτηση των πολιτών» διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, στο 27ο Απολογιστικό Καταστατικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Όπως επισήμανε, για να διευκολυνθεί η προσπάθεια αυτή, αλλά και να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των υπαλλήλων, έχουν υιοθετηθεί από την κυβέρνηση πέντε διαφορετικά μέτρα τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Χατζηδάκης, αφού παρουσίασε τα μέτρα αυτά, σημείωσε ότι θα έρθει μια συνολική νομοθετική παρέμβαση για τον ΕΦΚΑ, που θα τον μετατρέψει σε έναν σύγχρονο, περισσότερο αποτελεσματικό κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κ. Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

«Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό και καλύτερη την εξυπηρέτηση των πολιτών». Αυτό ήταν το μήνυμα του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στο 27ο Απολογιστικό Καταστατικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Όπως επισήμανε, για να διευκολυνθεί η προσπάθεια αυτή, αλλά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

«Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό και καλύτερη την εξυπηρέτηση των πολιτών». Αυτό ήταν το μήνυμα του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στο 27ο Απολογιστικό Καταστατικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Όπως επισήμανε, για να διευκολυνθεί η προσπάθεια αυτή, αλλά Το άρθρο Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες

«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ έχουμε μια κοινή υποχρέωση: να κάνουμε καλύτερο τον Οργανισμό... The post Χατζηδάκης: Υπουργείο και υπάλληλοι του ΕΦΚΑ πρέπει να υπηρετούμε τους πολίτες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε βάρος της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν

Οι Πόντιοι και τα άλλα έθνη: Τι πίστευαν για Τούρκους, Αρμένιους και Κούρδους (Μέρος Α’)

Κάμαλα Χάρις: Θέλει συμβουλευτική διακομματική επιτροπή, αν εκλεγεί πρόεδρος

Δύσκολη νίκη για τον διπρόσωπο Ολυμπιακό

Wall: Πέμπτη διαδοχική εβδομάδα κερδών

Τουρκία: Επιβάλει επιπλέον τέλη για να χρηματοδοτηθεί η αμυντική βιομηχανία