ΒΙΝΤΕΟ - Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

16:30 - 25/11/2021

ΒΙΝΤΕΟ - Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» 25/11/2021 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Ερίκ Καντονά έσπευσε να ρίξει... βόμβα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Γάλλος και ήχησε... συναγερμός στον παγκόσμιο Τύπο. Ο Καντονά έχει ιστορικό να τρολάρει στα social media και είναι δεδομένο πώς πρόκειται για κάτι ανάλογο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καντονά: «Σας ανακοινώνω ότι είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, ο οποίος συχνά, πυκνά σκαρώνει διάφορες φάρσες, ενημέρωσε μέσω Instagram ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ερίκ Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο… ψάξιμο για νέο προπονητή, ο Ερίκ Καντονά -κατά πάσα πιθανότητα- έχει όρεξη για τρολάρισμα και δηλώνει νέος προπονητής της ομάδας. Φάρσα ή… έριξε “βόμβα”; Με ποστάρισμα του στα social media, ο Έρικ Καντονά αποκάλυψε πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο θρύλος της Μάντσεστερ ... Περισσότερα To άρθρο Ερίκ Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ούτε Ποτσετίνο ούτε Βαλβέρδε: «Νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραλφ Ράνγκνικ»

Και το όνομα αυτού: Ραλφ Ράνγκνικ. Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ο Καντονά αποκάλυψε πως είναι ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ (vid)

Με ζωηρή την πιθανότητα να πρόκειται για ένα από τα γνωστά του τρολαρίσματα -αλλά και τίποτα δεδομένο μέχρι να διαψευστεί- ο Ερίκ Καντονά ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συναγερμό -που θα φανεί αν έχει βάση ή απλώς αποτέλεσε την επιτυχία μιας ακόμα φάρσας του- προκάλεσε ο Ερίκ Καντονά. Την ώρα που παραμένει […] The post Ο Καντονά αποκάλυψε πως είναι ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

O Έρικ «The King» Καντονά ανακοίνωσε ότι θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (βίντεο)

Την ώρα που όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της συμφωνίας της Γιουνάιτεντ με τον Ραλφ Ράνγκνικ ο Ερίκ Καντονά έβαλε φωτιά... Ο θρύλος των κόκκινων διαβόλων με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε ότι αυτός θα είναι ο νέος προπονητής ζητώντας από τον κόσμο να μείνει... συντονισμένος γιατί σύντομα θα ανακοινώσει και τα ονόματα των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ.         View this post on Instagram                       A post shared by Eric Cantona (@ericcantona)

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ραλφ Ράνγκνικ: Τι πρέπει να περιμένουμε από τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμείς... αναλαμβάνουμε τις συστάσεις! Γιώργος Καραχάλιος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ραλφ Ράγκνικ, ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γερμανός τεχνικός, Ραλφ Ράγκνικ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για τους επόμενους έξι μήνες. Όλα αυτά, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic».  

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)