ΒΙΝΤΕΟ - Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
16:30 - 25/11/2021
ΒΙΝΤΕΟ - Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
25/11/2021
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Ερίκ Καντονά έσπευσε να ρίξει... βόμβα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Γάλλος και ήχησε... συναγερμός στον παγκόσμιο Τύπο.
Ο Καντονά έχει ιστορικό να τρολάρει στα social media και είναι δεδομένο πώς πρόκειται για κάτι ανάλογο.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καντονά: «Σας ανακοινώνω ότι είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, ο οποίος συχνά, πυκνά σκαρώνει διάφορες φάρσες, ενημέρωσε μέσω Instagram ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕρίκ Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο… ψάξιμο για νέο προπονητή, ο Ερίκ Καντονά -κατά πάσα πιθανότητα- έχει όρεξη για τρολάρισμα και δηλώνει νέος προπονητής της ομάδας. Φάρσα ή… έριξε “βόμβα”; Με ποστάρισμα του στα social media, ο Έρικ Καντονά αποκάλυψε πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο θρύλος της Μάντσεστερ ... Περισσότερα
To άρθρο Ερίκ Καντονά: «Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟύτε Ποτσετίνο ούτε Βαλβέρδε: «Νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραλφ Ράνγκνικ»
Και το όνομα αυτού: Ραλφ Ράνγκνικ. Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ Καντονά αποκάλυψε πως είναι ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ (vid)
Με ζωηρή την πιθανότητα να πρόκειται για ένα από τα γνωστά του τρολαρίσματα -αλλά και τίποτα δεδομένο μέχρι να διαψευστεί- ο Ερίκ Καντονά ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συναγερμό -που θα φανεί αν έχει βάση ή απλώς αποτέλεσε την επιτυχία μιας ακόμα φάρσας του- προκάλεσε ο Ερίκ Καντονά. Την ώρα που παραμένει […]
The post Ο Καντονά αποκάλυψε πως είναι ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grO Έρικ «The King» Καντονά ανακοίνωσε ότι θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (βίντεο)
Την ώρα που όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της συμφωνίας της Γιουνάιτεντ με τον Ραλφ Ράνγκνικ ο Ερίκ Καντονά έβαλε φωτιά...
Ο θρύλος των κόκκινων διαβόλων με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε ότι αυτός θα είναι ο νέος προπονητής ζητώντας από τον κόσμο να μείνει... συντονισμένος γιατί σύντομα θα ανακοινώσει και τα ονόματα των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ.
View this post on Instagram
A post shared by Eric Cantona (@ericcantona)
Διαβάστε το στο pronews.grΡαλφ Ράνγκνικ: Τι πρέπει να περιμένουμε από τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμείς... αναλαμβάνουμε τις συστάσεις!
Γιώργος Καραχάλιος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΡαλφ Ράγκνικ, ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Γερμανός τεχνικός, Ραλφ Ράγκνικ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για τους επόμενους έξι μήνες. Όλα αυτά, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic».
Διαβάστε το στο fosonline.gr