Γιώργος Λιάγκας σε Αντώνη Λουδάρο: «Δεν φαίνεται καθόλου η εμφύτευση μαλλιών»

12:20 - 25/11/2021

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας τον κοιτούσε με ένα επίμονο βλέμμα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, […] The post Γιώργος Λιάγκας σε Αντώνη Λουδάρο: «Δεν φαίνεται καθόλου η εμφύτευση μαλλιών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας ξάφνιασε τον Αντώνη Λουδάρο: «Δεν φαίνεται καθόλου η εμφύτευση μαλλιών»

Από την στιγμή που ο Αντώνης Λουδάρος μπήκε στο πλατό του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από πάνω του και συγκεκριμένα από το κεφάλι του ηθοποιού. Ο παρουσιαστής του Ant1 μάλιστα δήλωσε στη Φαίη Σκορδά την πρόθεση του να ρωτήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο τον Αντώνη Λουδάρο και τελικά δεν κρατήθηκε και τον ρώτησε. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος, κάθισε απέναντι από τους παρουσιαστές του «Πρωινού» προκειμένου να τους δώσει συνέντευξη. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας «έσκασε» και ρώτησε. «Να σε ρωτήσω κάτι που με τρώει τώρα και θα το πω; Γιατί βγήκες και είπες ότι έκανες εμφύτευση μαλλιών; Τον κοιτάω τόση ώρα, δεν φαίνεται καθόλου, είναι πολύ πετυχημένη. Να μου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας αιφνιδίασε τον Αντώνη Λουδάρο: Δεν φαίνεται καθόλου η εμφύτευση μαλλιών

Η απάντησή του ηθοποιού

Διαβάστε το στο news.gr

Λιάγκας σε Λουδάρο: "Δεν φαίνεται καθόλου η εμφύτευση μαλλιών" (video)

"Να μου πεις να πάω να βάλω κι εγώ λίγα αριστερά δεξιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»