Ψωμιάδης για «Φάρμα»: «Δεν θέλω τους κρυόκωλους» (video)

12:20 - 25/11/2021

Έτοιμος για όλες τις προκλήσεις μέσα στη «Φάρμα» δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο πρώην Νομάρχης, Παναγιώτης ΨωμιάδηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους

Λίγα 24ωρα πριν την είσοδο στου στη «Φάρμα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκαλύπτει ποιους συμπαίκτες του δεν συμπαθεί. Τι του απάντησαν οι δικοί του άνθρωποι όταν τους ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην Φάρμα. Στο περιβάλλον του, όπως είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στην «Φάρμα» συνάντησε αρκετές αντιδράσεις. Με την απόφαση του διαφωνούσαν άνθρωποι ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ψωμιάδης για τη συμμετοχή του στη "Φάρμα": "Δεν θέλω τους κρυόκωλους - Είμαι μόδα, είμαι έρωτας"

Έτοιμος για όλες τις προκλήσεις μέσα στην "Φάρμα" του ΑΝΤ1 δήλωσε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο πρώην Νομάρχης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους

Λίγα 24ωρα πριν την είσοδο στου στη «Φάρμα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκαλύπτει ποιους συμπαίκτες του δεν συμπαθεί. Τι του απάντησαν οι δικοί του άνθρωποι όταν τους ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην Φάρμα. The post Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Παρέμβαση Μπελέρη στο ευρωκοινοβούλιο για τους αγνοούμενους σε Κύπρο και Αλβανία

Ανήλικη εξαφανίστηκε αφού έμαθε την φρικιαστική αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της

Δυτική Αχαΐα: Αγρότες οργάνωσαν εκδήλωση για να ενημερώσουν τους βουλευτες - Δεν πήγε κανείς

ΝΑΤΟ: Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Χέγκσεθ για την Ουκρανία

Κερατσίνι: «Μην ξανακάνεις καταγγελία, θα σε σφάξω»– Σοκάρουν οι απειλές του άνδρα που ταμπουρώθηκε

Έκτακτη Ανακοίνωση ΕΚΠΑ για την σεισμικότητα έως και 11 Φεβρουαρίου 2025