Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
12:36 - 25/12/2019
Στο People και τη Γεωργία Χαλκιά έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια του Λαυρέντη […]
The post Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μίλησε στο People και τη Γεωργία Χαλκιά ο Γιάννης Κότσιρας.
Αλλάζοντας θέμα, πώς ένιωσες που τρεις μήνες ύστερα από τον άδικο χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κυκλοφόρησαν τα νέα του τραγούδια;
«Ήρθε ο φίλος μου να ακούσουμε τα νέα του τραγούδια» έγραψα. Αυτό το κάναμε πάντα με τον Λαυρέντη. Συναντιόμασταν και τα ακούγαμε μαζί. Η παρουσία του CD πάνω στον πάγκο της κουζίνας ήταν τόσο έντονη, τον ένιωθα να κάθεται δίπλα μου κι έχω θυμό γιατί μας την έκανε πολύ ξαφνικά. Όμως, είναι θυμός αγάπης. Μου λείπει τρομερά.
Ήταν πραγματικός επαναστάτης της μουσικής, τολμούσε συνεχώς και είχε μια σταθερή ποιότητα. Δεν μπορώ να μιλάω για εκείνον χρησιμοποιώντας το «ήταν
Διαβάστε το στο thestival.grΤα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Δεν μπορώ να μιλάω για εκείνον χρησιμοποιώντας το «ήταν»
Στο People και τη Γεωργία Χαλκιά παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας και μεταξύ άλλων, μίλησε και για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα...
The post Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Δεν μπορώ να μιλάω για εκείνον χρησιμοποιώντας το «ήταν» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
ΕΛΛAΔΑΣτο People και τη Γεωργία Χαλκιά έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Αλλάζοντας θέμα, πώς ένιωσες που τρεις μήνες ύστερα από τον άδικο χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κυκλοφόρησαν τα νέα του τραγούδια;
«Ήρθε ο φίλος μου να ακούσουμε τα νέα του τραγούδια» έγραψα. Αυτό το κάναμε πάντα με τον Λαυρέντη. Συναντιόμασταν και τα ακούγαμε μαζί. Η παρουσία του CD πάνω στον πάγκο της κουζίνας ήταν τόσο έντονη, τον ένιωθα να κάθεται δίπλα μου κι έχω θυμό γιατί μας την έκανε πολύ ξαφνικά. Όμως, είναι θυμός αγάπης. Μου λείπει τρομερά.
Ήταν πραγματικός επαναστάτης της μουσικής, τολμούσε συνεχώς και είχε μια σταθερή ποιότητα. Δεν μπορώ να μιλάω γι
Διαβάστε το στο topontiki.grΤα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
«Θεωρώ απελπιστικό το να σκέφτομαι πως δεν θα ξανακούσω νέα τραγούδια του».
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκινούν τα λόγια του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! «Θεωρώ απελπιστικό το να…»
Στο People και τη Γεωργία Χαλκιά έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αλλάζοντας θέμα, πώς ένιωσες που τρεις μήνες ύστερα από τον άδικο χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κυκλοφόρησαν τα νέα του τραγούδια; «Ήρθε ο φίλος μου να ακούσουμε τα νέα του τραγούδια» έγραψα. Αυτό το κάναμε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr