Η εξομολόγηση της Λένας Μαντά για τον καρκίνο: Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα – Πρέπει να το «βουλώνουμε» κάποιες φορές

21:22 - 24/11/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Λένα Μαντά το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) και μεταξύ άλλων αφηγήθηκε την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση με τον πατέρα της. «Είχα πολύ μακριά μαύρα μαλλιά. Μετά από τις χημειοθεραπείες η γιατρός μου είχε πει ότι τα μαλλιά θα βγουν με θυμό, “τσαντισμένα”. Ήταν πολύ σγουρά και άσπρα. Πήγα στην κομμώτρια και όταν με ρώτησε τι κάνουμε με τα μαλλιά, της είπα θα τα βάψουμε κόκκινα» εξομολογήθηκε η συγγραφέας στους παρουσιαστές Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Πρέπει να “το βουλώνουμε” κάποιες φορές» «Σκέφτηκα τότε “φαντάσου να σε δει κάποιος στο δρόμο κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη

Σοβαρά τραυματίας μετά από επεισόδιο στη Βάρκιζα – Άγνωστο αν το τραύμα του οφείλεται σε μαχαίρι ή σφαίρα

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στη Μεσογείων λόγω σύγκρουσης οχημάτων

«Ζει ο σύζυγος;» – «Όχι ευτυχώς, είμαι ελεύθερη»: Διάλογος έπος Τσελίκα με ηλικιωμένη στον Πειραιά

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»