Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει στο θέατρο αλλά στην Κύπρο

18:06 - 24/11/2021

Εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον του

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι (Βίντεο)

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ» δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, «για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»...

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι... ευχαριστημένοι»

Στο θεατρικό σανίδι ετοιμαζόταν να ανέβει και πάλι ο Παύλος Χαϊκάλης, όχι όμως στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο. Ο ηθοποιός θα συμμετείχε ως ένας από τους...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι... ευχαριστημένοι!

Την αποχώρησή του από το θέατρο ανακοίνωσε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του και προκάλεσαν σάλο βρήκε επαγγελματική στέγη στην Κύπρο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο»

Με δήλωσή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»

Μετά την αποκάλυψη της θεατρικής του επιστροφής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση αυτή ο To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» (Video)

Εγκαταλείπει την υποκριτική ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο

«Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ οριστικά από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»

Tην απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από το θέατρο, ανακοίνωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση της επιστροφής του στο θεατρικό σανίδι, ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει οριστικά τη σκηνή.Η είδηση της επιστροφής του Παύλου Χαϊκάλη στο σανίδι τη θεατρική σεζόν που διανύουμε έπεσε σαν «βόμβα» την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, και φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης χαρακτήρισε την παράσταση «αρπαχτή», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψη -αναφερόμενος σε συνάδελφο του Χαϊκάλη που ενεπλάκη και αυτός σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης- ότι θα μαζευτεί ο κόσμος και θα πετάει γιαούρτια. Τελικά, σήμερα, σε επικοινωνία του με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Αποσύρεται για πάντα από το θέατρο

Παύλος Χαϊκάλης: «Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παύλος Χαϊκάλης: "Αποχωρώ από το θέατρο"

"Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» – Μετακομίζει στο χωριό του

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» – Μετακομίζει στο χωριό του Την αποχώρησή του από το θέατρο ανακοίνωσε ο Παύλος Χαϊκάλης λίγους μήνες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του #MeΤοο και τις καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Με δήλωσή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο ηθοποιός είπε πως η παράσταση […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο