Βάσια Παναγοπούλου: «Αυτό στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει»
16:04 - 24/11/2021
Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Οι […]
The post Βάσια Παναγοπούλου: «Αυτό στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Παναγοπούλου για Άρη Σερβετάλη: Βλέπω μία ανθρωποφαγική τάση
«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω και μια ανθρωποφαγική τάση. Δηλαδή είμαστε όλοι έτοιμη να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτόν που, ήταν άποψή του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστό». Αυτό είπε η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας για να την απόφαση του ηθοποιού Άρη ... Περισσότερα
To άρθρο Βάσια Παναγοπούλου για Άρη Σερβετάλη: Βλέπω μία ανθρωποφαγική τάση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒάσια Παναγοπούλου: Βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη – Αυτό είναι που στα δικά μου μάτια τον κ. Σερβετάλη τον αθωώνει
Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε ώστε να μην παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές όπως προβλέπουν τα νέα μέτρα τα οποία θέσπισε η Κυβέρνηση, κλήθηκε να σχολιάσει η Βάσια Παναγοπούλου η οποία εκτός από ηθοποιός έχει βρεθεί και στη θέση της θεατρικής παραγωγού. Συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην εκπομπή «T-Live» πως: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίασ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάσια Παναγοπούλου: «Αυτό στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει»
Ξεσπάθωσαν Βάσια Παναγοπούλου και Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Tlive. Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν βρεθεί και στην πλευρά του θεατρικού παραγωγού, τοποθετήθηκαν για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση εξαιτίας της διάθεσης του να μη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr