Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 12 από οικογενειακό φίλο, δεν το είπα ποτέ στους δικούς μου»
12:34 - 24/11/2021
Η Ναταλία Δραγούμη σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη αναφέρθηκε,
To άρθρο Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 12 από οικογενειακό φίλο, δεν το είπα ποτέ στους δικούς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Δραγούμη για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της: «Ήταν επιδειξίας, δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί»
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν 12 ετών από φίλο των γονιών της, την εξαπάτηση από τη σκηνοθέτη αλλά και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τετάρτη (24/11) η Ναταλία Δραγούμη. «Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». «Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαταλία Δραγούμη: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 12 μου από οικογενειακό φίλο»
Η Ναταλία Δραγούμη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για […]
The post Ναταλία Δραγούμη: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 12 μου από οικογενειακό φίλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr