Τζόκερ κλήρωση 2367: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

22:10 - 23/11/2021

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΤΡΙΤΗ 23/11/2021 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2367. Πάνω από 1.888.888 ευρώ μπήκαν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.  Κλήρωση τζόκερ σήμερα Τρίτη 23/11/2021 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 23-11-2021 (αριθμός κλήρωσης 2367), οι τυχεροί αριθμοί είναι  4, 5, 28, 30, 31  και τζόκερ ο αριθμός 13. Στο «κυνήγι» για το ... Περισσότερα To άρθρο Τζόκερ κλήρωση 2367: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκερ Κλήρωση 23/11/2021: Τζακ ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί

Η κλήρωση του Τζόκερ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/11/2021 για τουλάχιστον 1.888.888 ευρώ. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς.Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ της Τρίτης 23/11/2021. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 4, 5, 28, 30, 31 και Τζόκερ το: 13. Σύστημα Διανομής Κερδών Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών. Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει. -Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1). -Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [23/11/2021]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [23/11/2021]: Δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς αφού πραγματοποιήθηκε και η αποψινή κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»