Συμφωνείτε με την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση;

15:08 - 23/11/2021

Συμφωνείτε με την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση; Αυλαία έριξε η παράσταση «Ρινόκερος» καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης. Η κίνηση του ηθοποιού έρχεται μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν με rapid test. Ο Άρης Σερβετάλης τόνισε ότι δεν δέχεται τον διαχωρισμό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πώς σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο Zougla

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πώς σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σερβετάλης: Γιατί αποχώρησα από την παράσταση

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές ήταν ενήμεροι για την πρόθεσή του καθώς, όπως λέει, αδυνατεί να υποστηρίξει «τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα» The post Σερβετάλης: Γιατί αποχώρησα από την παράσταση appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σερβετάλης: «Πυρά» για την απόφαση να αποσυρθεί από την παράσταση

Σερβετάλης: Όλα όσα έγιναν μετά την απόσυρση του ηθοποιού από την παράσταση «Ρινόκερος», διότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Έχει ο Άρης Σερβετάλης το δικαίωμα να αποχωρήσει από μία παράσταση;

Σαν να μην είχαμε ήδη αρκετές αφορμές για πόλωση μέσα στο 2021. Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» και βρήκαμε άλλη μία. Ο ηθοποιός αιτιολόγησε την απόφασή του υποστηρίζοντας ότι δεν δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Έκανε λόγο για «ντάνιασμα» και τα λεξικά άρχισαν να ξεφυλλίζονται στις σελίδες με τα λήμματα «ρατσισμός», […] The post Έχει ο Άρης Σερβετάλης το δικαίωμα να αποχωρήσει από μία παράσταση; appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή